Chorvatsko je stále oblíbenou letní destinací mezi Čechy

Přidal mirowolf, dne 1. 04. 2019,  0x

Chorvatsko je stále oblíbenou letní destinací mezi Čechy

Dovolená v Chorvatsku je mezi Čechy stále vyhledávanou. Proč vlastně tak rádi trávíme dovolenou právě v Chorvatsku? Osobně si myslím, že je to proto, že v Chorvatsku mají moře. Výhodu je jistě i to, že jeho vzdálenost od České republiky je přijatelná. Právě vzdálenost a to, že se do Chorvatska dostaneme vlastním automobilem, mnohdy rozhodne.  

Je pravda, že Chorvatsko nabízí nejen moře, ale i spoustu krásných památek. Památky lze zařadit do několika různých architektonických období. Pokud budete mít trochu času, rozhodně se na nějaké památky vydejte a rozšiřte si svoje architektonické znalosti.

Jsou lidé, kteří si nejsou jistí, zda je dovolená u moře vhodná i pro naše nejmenší. Musím však říci, že dnes je většina ubytovacích zařízení, ale i pláže přizpůsobeny i našim dětem. Dětem moře jistě udělá radost. Pokud máte doma dítko s ekzémy či lupenkou, je moře nejlepším lékem. Ano v tomto případě, je většinou potřeba jezdit s takovými dětmi k moři alespoň dvakrát do roka. Věřte však, že ta letní dovolená třeba do Chorvatska vás nebude finančně tolik zatěžovat.

I dnes se dá jet do Chorvatska na dovolenou tak, že si pronajmete apartmán, domek či nějakou chatku, kde budete nejen bydlet, ale i vařit. Ano pokud si na dovolené uvaříte, asi i ušetříte. Osobně však jsem názoru, že na dovolenou jezdíme, abychom si odpočinuli. Pro některé muže být vyváření dovolenou pro mě však nikoliv. I proto jsem moc ráda, že dnes jsou k dispozici polopenze či plné penze s ubytováním.

Vše záleží na tom, jak si vlastní dovolenou u moře představujeme. Je pravda, že Chorvatsko je pro nás Čechy flexibilní a nabízí nám všechny možnosti. I proto uspokojí tolik českých zákazníků.




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: cestoblog.jacestovatel.cz

Můj (Mirův) cestovatelský blog. O mých oblíbených destinacích jako jsou Chorvatsko, Itálie, Řecko, Španělsko nebo Polsko. Mé cyklo výlety a výlety s rodinou po České republice.

O autorovi
mirowolf

mirowolf

O mně: